SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 6 + Fletore Pune

L915.00

Libri Matematika 6 Shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Matematika 6

Teksti mësimor është hartuar për të ndihmuar mësimdhënien dhe mësimnxënien e matematikës nga nxënësit. Zgjidhja e problemave është thelbi i këtij programi. Duke ndjekur mësimet përmes kësaj metode nxënësit do të kenë mundësi të kuptojnë dhe vënë në zbatim të gjitha aftësitë matematikore të nevojshme për t’u bërë matematikanë të suksesshëm. Ata do të jenë gjithashtu të aftë ta përdorin njohurinë matematikore për të kuptuar më mirë se si është e organizuar dhe si funksionon bota rreth tyre. Çdo mësim i tekstit është i organizuar në pesë hapa mësimnxënieje dhe mësimdhënieje: Diskuto, Zbulo; Praktiko, Unë tani di, kontrollo njohuritë.

 

Fletore Pune Matematika 6

Fletore pune Matematika 6 përmban: materiale praktike shtesë për t’u punuar në klasë ose në shtëpi; shpjegime të koncepteve kryesore, në mënyrë që nxënësit të vazhdojnë të punojnë edhe jashtë klasës; aktivitete për të kontrolluar të kuptuarit e koncepteve kryesore.

 

Përshkrimi

Autorë: Tony Cotton; Caroline Clissold; Linda Glithro; Cherri Moseley; Janet Rees
Përktheu dhe përshtati: Irma Çaça
ISBN:  978-9928-08-196-4

 

Fletorja  e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Matematika 6.
Autor: Tony Cotton
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-393-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 6 + Fletore Pune”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '