SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi TIK 8

Libër mësuesi TIK 8

Libri i mësuesit TIK 8 përmban: planin mësimor vjetor, planet e tre tremujorëve, planifikimet e temave mësimore dhe teste.

 

 

 

Përshkrimi

Autore: Ergona Telallari
ISBN: 978‐9928‐08‐297‐8

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi TIK 8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '