SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Kimia 8 +

L250.00

Fletore pune Kimia 8 +

Fletorja e punës është krijuar në dhjetë kapituj që përkojnë me ndarjen e kapitujve mësimorë “Kimia 8”. Në kë fletore pune do të merrni në mënyrë të shkurtuar konceptet kryesore të trajtuara në çdo kapitull. Do të gjeni modele ushtrimesh të zgjidhura dhe ushtrime të pazgjidhura për të provuar veten dhe për të punuar në mënyrë të pavarur. Në fund të çdo kapitulli ka teste. Hartat e koncepteve janë po kështu një metodë e mirë për të përforcuar njohuritë tuaja.

Përshkrimi

Autore: Aishe Karaj, Irena Kotobelli
ISBN: 978-9928-08-312-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Kimia 8 +”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '