SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Edukim për shoqërinë 2

Libër mësuesi Edukim për shoqërinë 2

Libri i mësuesit përmban: programin analitik, planet e tremujorëve, planifikim i orëve mësimore.

 

 

 

Përshkrimi

Autore: Brunilda Çërraga dhe Silvana Loka
ISBN: 978-9928-08-233-6

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Edukim për shoqërinë 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '