SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Dituri Natyre 2 + Fletore Pune

L518.00

Libri Dituri Natyre 2, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Dituri natyre 2

Dituri natyre 2 përmban: njohuri të reja, fakte dhe informacione për nxënësit e të gjitha niveleve; veprimtari praktike për të zhvilluar aftësitë e kërkimit shkencor; pyetje për të gjitha temat të cilat i nxisin nxënësit të mendojnë për zbatimet e koncepteve të mësuara; pyetjet në fund të kapitullit i ndihmojnë nxënësit të vetëvlerësohen; fjalor me shpjegime të fjalëve të reja; ilustrime të këndshme. Konceptet janë shpjeguar në mënyrë të qartë dhe ndiqen nga veprimtari praktike dhe pyetje për të testuar njohuritë e nxënësve.

Fletore Pune Dituri natyre 2

Fletorja e punës Dituri Natyre 2 është përkthim i “Paerson Education limites” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit. Botimi përmban veprimtari praktike dhe ndihmon nxënësit të vetëvlerësojnë njohuritë e marra në fushën e shkencës.

Përshkrimi

Teksti shkollor Dituri natyre 2 është përkthim i “Pearson Education Limited” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit.
Autorë: Tara Lievesley, Deborrah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 9789928082244

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Dituri natyre 2.
Autorë: Tara Lievesley, Deborrah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-225-1

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Dituri Natyre 2 + Fletore Pune”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '