SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kimia 9 + Fletore Pune

L637.00

Libri Kimia 9, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Kimia 9
Teksti Kimia 9 është hartuar duke u mbështetur në strukturën e mëposhtme: Çdo kapitull fillon me një pyetje, e cila do t’ju ndihmojë të mendoni se për çfarë do të mësoni. Çdo temë mësimore ka disa pyetje që ju shërbejnë për të kontrolluar nëse e keni kuptuar mësimin. Fjalët e reja janë me germa të theksuara. Kuptimi i tyre sqarohet në fjalor. Në çdo temë ka kuriozitete dhe njohuri, që plotësojnë dijet tuaja në shkencën e kimisë. Çdo kapitull plotësohet me disa pyetje, që ju ndihmojnë të mendoni si shkencëtar, të përgatiteni për nivelin pasardhës dhe të testoni njohuritë tuaja. Të gjitha ushtrimet në libër përmbajnë vlerësim të pikëzuar.

Fletore pune Kimia 9

Teksti Fletore pune Kimia 9 përmban në mënyrë të shkurtuar konceptet kryesore të trajtuara në çdo kapitull. Aty do të gjeni ushtrime të zgjidhura dhe ushtrime të pazgjidhura për të provuar veten dhe për të punuar në mënyrë të pavarur.

Përshkrimi

Ky tekst është i miratuar nga MASR. Shoqërohet me Fletore pune.
Autorë: Iain Brand, Richard Crime
Përktheu: Besnik Baraj
Përshtati: Aishe Karaj
ISBN: 978-9928-08-330-2

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor  Kimia 9.

Autorë: Michelle Austin, Iain Brand, Richard Grime, Sue Kearsey, Susan Robilliard, Nigel Saunders

Përktheu: Besnik Baraj, Përshtati: Aishe Karaj

ISBN: 978-9928-08-331-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Kimia 9 + Fletore Pune”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '