SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Matematika 10-11

L319.00

Fletore Pune Matematika 10-11

Fletore pune Matematika 10-11 përmban ushtrime të shoqëruara me udhëzime, që ndihmojnë në përforcimin dhe thellimin e njohurive. Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MAS.
Përktheu dhe përshtati: Fatbardha Gjoni (Sherja)
ISBN: 978-9928-08-254-1

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Matematika 10-11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '