SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Filozofi 11

L480.00

Filozofia 11

Tekst mësimor i cili në brendinë e tij shtjellon njohuritë bazë mbi filozofinë si dije dhe pse duhet studiuar. Duke u përpjekur të njihte më shumë, njeriu pushoi së shpjeguari botën përmes miteve. Ai filloi të kërkojë shkaqet e para të gjithësisë. Kështu lindi filozofia. Njeriu, sa më shumë mëson e di, aq më tepër kupton vetveten dhe veprimtarinë e tij, duke krijuar kështu botëkuptime të ndryshme dhe pikëpamje të ndryshme mbi atë çka është e mirë e çka është e keqe (i ashtuquajturi sistemi i vlerave). Filozofia ndërkohë i referohet shoqërisë dhe është në kërkim të njohjes së formave më të mira të organizmit të saj, në kërkimin e një jete më të lumtur. Në këtë kuptim, filozofia është dhe një dije që të mëson të jetosh, pra është një “stil jetese”. Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autorë: Prof.As.Dr. Zamira Çavo, Flora Gjoka
ISBN: 978-9928-08-302-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Filozofi 11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '