SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Edukimi seksual si aftësi për jetën 10

L295.00

Teksti është hartuar për të përmbushur objektivat e programit të modulit me zgjedhje të lirë “Edukimi seksual si aftësi për jetën”. Përmes përmbajtjeve të shtjelluara, ju do të aftësoheni të zbuloni vlerat tuaja personale, marrëdhëniet njerëzore, marrëdhëniet e shëndetshme dhe të pashëndetshme. Po kështu do të merrni njohuri mbi seksualitetin njerëzor, shëndetin seksual apo edhe diversitetin seksual, sistemi riprodhues dhe vetëkujdesin. Bazuar në objektivat e programit do të mësoni si ta përjetoni e shprehni vetveten seksualisht; të kuptoni kontekstin shoqëror në vendimmarrjen seksuale; të merrni vendime në përputhje me vlerat personale; do të mësoni të dalloni llojet e ndryshme të marrëdhënieve; të kuptoni pse marrëdhëniet romantike janë të rëndësishme për ju etj. Libri është organizuar në dhjetë kapituj. Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni materiale.

Përshkrimi

 Tekst shkollor për arsimin e mesëm dhe profesional, i miratuar nga MASR.
Autor: Prof. Dr. Ethem Ruka
ISBN: ISBN 978-9928-08-433-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Edukimi seksual si aftësi për jetën 10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '