SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Dituri Natyre 5 + Fletore Pune.

L720.00

Libri Dituri Natyre 5, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Dituri natyre 5

Teksti Dituri natyre 5 përmban: njohuri të reja, fakte dhe informacione për nxënësit e të gjitha niveleve;veprimtari praktike për të zhvilluar aftësitë e kërkimit shkencor; pyetje për të gjitha temat, të cilat i nxisin nxënësit të mendojnë për zbatimet e koncepteve të mësuara; pyetje në fund të kapitullit që i ndihmojnë nxënësit të vetëvlerësohen; fjalor me shpjegime të fjalëve të reja;ilustrime të këndshme. Konceptet janë shpjeguar në mënyrë të qartë dhe ndiqen nga veprimtari praktike dhe pyetje për të testuar njohuritë e nxënësve.

Fletore pune Dituri natyre 5

Teksti shkollor “Fletore pune Dituri natyre 5” është përkthim i tekstit të “Pearson Education Limited” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit. Botimi përmban veprimtari praktike dhe ndihmon nxënësit të vetëvlerësohen dhe të praktikojnë njohuritë e marra në fushën e shkencës.

Përshkrimi

Teksti shkollor Dituri natyre 5 është përkthim i tekstit të “Pearson Education Limited” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit.
Autorë: Tara Lievesley, Deborah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-386-9

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Dituri natyre 5.
Autorë: Tara Lievesley, Deborah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-387-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Dituri Natyre 5 + Fletore Pune.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '