SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Biologjia për maturën shtetërore

L800.00

Biologjia për maturën shtetërore është krijuar për t’ju ardhur në ndihmë, në përgatitjen për provimin më të rëndësishëm të gjimnazit. Informacioni bazë i teorisë do t’u ndihmojë të sistemoni në mënyrë të përmbledhur dijet tuaja, ndërsa ushtrimet t’i praktikoni ato. Modelet e testeve të maturës do t’u parapërgatitin dhe aftësojnë për të qenë të sigurt në provim. Libri është i ndarë në 19 kapituj dhe është mbështetur në programin mësimor të miratuar nga MASR, pavarësisht se cilin botim keni në përdorim. Në fund të librit janë përgjigjet e ushtrimeve. Në ­llim provoni t’i zgjidhni vetë, kështu do të kuptoni arritjet tuaja.

Përshkrimi

Autorë: Prof. Dr. Ethem Ruka, Neviana Muça
ISBN: 978-9928-08-385-2

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Biologjia për maturën shtetërore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '