SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Biologjia 12 (me zgjedhje)+ Fletore Pune.

L1,488.00

Libri Biologjia 12, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Biologjia 12 me zgjedhje

Teksti Biologjia me zgjedhje 12 është hartuar me qëllimin që të nxisë interesin tuaj për lëndën e biologjisë, t’ju japë njohuritë e nevojshme për provimet, si dhe të mbështesë dhe të zhvillojë aftësitë tuaja për lëndën. Në këtë tekst jepen njohuri të gjera mbi molekulat biologjike, qelizën, shkëmbimin e gazeve në organizmat e gjalla, informacionin gjenetik, shndërrimin e energjisë në botën e gjallë, gjenetikën etj.Teksti ofron mundësi që jo vetëm të mësoni, por edhe të aftësoheni për të realizuar edhe një punë kërkimore në mënyrë të pavarur. Materiale interaktive, video, kureshti, teste, përgjigjet e pyetjeve përgjithësuese të librit i gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital.

Fletore Pune Biologjia 12 me zgjedhje

Çdo kapitull në tekstin mësimor praktikohet në fletoren e punës për aftësimin e nxënësit me pyetje praktike. Ato do t’ju ndihmojnë të provoni njohuritë tuaja dhe të aftësoheni. Rubrika e veprimtarive praktike përmban pyetje për secilën veprimtari të sugjeruar te rezultatet e të nxënit. Fletorja e punës përmban të gjitha përgjigjet e pyetjeve përgjithësuese të tekstit të nxënësit. Materiale interaktive, video, kureshti, teste, përgjigjet e pyetjeve përgjithësuese të librit i gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR, shoqërohet me fletore pune.
Autor: Susan Toole, Glen Toole
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-343-2

 

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autor: Susan Toole, Glen Toole
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-342-5

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Biologjia 12 (me zgjedhje)+ Fletore Pune.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '