SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

STOMATOLOGJIA NË SHQIPËRI – Vëllimi 1

L3,000.00

Prof.as.dr. Nazmi Koçi
ISBN: 978-9928-08-676-1

 

Kategoria:

Përshkrimi

Në këtë libër përshkruhet rrugëtimi i gjatë i stomatologjisë shqiptare si pjesë e shkencave mjekësore që nga lashtësia , koha e ilirëve, kultura e Komanit, mesjeta e perandoria osmane. Përmes dokumenteve të shumtë sillen të dhëna mbi zhvillimet e shëndetësisë pas shpalljes së pavarësisë, në Monarki dhe gjatë Luftës Dytë Botërore si dhe ndryshimet dhe tendencat e stomatologjisë pas vitit 1948 dhe organizimit të shërbimit shëndetësor stomatologjik në formën shtetërore të tij. Ky libër shërben dhe si një burim i rëndësishëm dhe i pasur informacioni për dijen dhe ekspertizën e shkencave albanologjike në tërësi.

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “STOMATOLOGJIA NË SHQIPËRI – Vëllimi 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '