SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

PSIKOLOGJIA SOCIALE

L1,500.00

Autor: Prof.Dr. Edmond Dragoti
ISBN: 978-9928-08-316-6

Kategoria:

Përshkrimi

Ky libër është një përpjekje për të plotësuar nevojën për informacion aktual e të kompletuar socialpsikologjik dhe për një kontribut shqiptar në këtë fushë.
Pas shumë spekullimeve mbi shpirtin, trurin, zemrën, njerëzit përpunuan konceptin e psikikës. Mbi këtë bazë ndërtuan shkencën e psikologjisë. Zhvillimi i mendimit njerëzor arriti kulme në shpjegimin e sjelljeve shoqërore.
Mendimi, emocioni dhe sjellja e njeriut zbërthehen e analizohen në shumë degë psikologjike, por më e madhja prej tyre dhe më aktualja, vazhdon të jetë qysh prej një shekulli, psikologjia sociale.
Shpjegimi i sjelljeve të individit dhe shoqërisë vazhdon të tërheqë vëmendjen e psikologëve të shquar socialë në gjithë kohë. Psikologët shqiptarë duke përfaqësuar në këtë fushë kulturën dhe nivelin e zhvillimit shqiptar në përgjithësi, kanë nisur të kontribuojnë gjerësisht në fondin e përgjithshëm të shkencës sociopsikologjike.
Sidoqoftë, fjala e fundit thuhet në fund, pasi lexuesi ta lexojë librin. . .

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “PSIKOLOGJIA SOCIALE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '