SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

STOMATOLOGJIA NË SHQIPËRI – Vëllimi 2

L3,000.00

Prof.as.dr. Nazmi Koçi
ISBN: 978-9928-08-677-8

Kategoria:

Përshkrimi

Në këtë vëllim janë trajtuar ndryshimet dhe përparimet e shërbimit stomatologjik aktual, ndryshimet e numrit të stomatologëve në dekada, të dhënat mbi arsimin mjekësor stomatologjik publik dhe jopublik.
Është trajtuar standardi i shërbimit stomatologjik shqiptar, i sotëm dhe i së ardhmes, standardi profesional dhe ai etik, ligjor e moral.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “STOMATOLOGJIA NË SHQIPËRI – Vëllimi 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '