SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Njohuri për bletërritësin

L500.00

Autor: Kleanthi Dhuci
ISBN: 978-9928-08-143-8

 

 

Kategoria:

Përshkrimi

Për herë të parë bletët u shfaqën në tokë 80 milion vjet më parë dhe u zhvilluan nga insekte që ngjanin me grerëzat. Anjshtajni ka thënë: ‘‘Pa bletën njeriu ka vetëm 4 vjet jetë. Pa bletë nuk kemi bimë, nuk kemi kafshë dhe nuk kemi njeriun’’.
Një botim i shkëlqyer për bletën dhe bletërritësit, shkruar me profesionalizëm nga Keanthi Dhuci, një udhëzues praktik me informacion të pasur mbi bletët, karakteristikat dhe vlera që kanë produktet e bletës për njeriun; faktorët që ndikojnë në rritjen e prodhimit të mjaltit, si shtohen familjet e bletëve, shtegtimi dhe masat që merren nga bletërritësit.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Njohuri për bletërritësin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '