SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 8 + Fletorja e Punës

L933.00

Matematika 8

Teksti Matematika 8 ka rubrika të larmishme dhe situata problemore që ju ndihmojnë të ndjeheni të sigurt në lëndën e matematikës, si dhe në përgatitjen tuaj të vazhdueshme. Mësimet përmbajnë situata që i nxisin nxënësit të shpjegojnë arsyetimin e tyre matematikor. Kjo ju jep nxënësve mundësinë për të reflektuar mbi njohuritë e tyre dhe për të patur vetëbesim në përgjigjet e dhëna.

Fletore pune Matematika 8+

Libri përmban: ushtrime dhe problema, detyra për portofol, ushtrime të zgjidhura, teste dhe projekte.

Përshkrimi

Teksti Matematika 8 është i miratuar nga MASR. Botimi është përkthim nga origjinali në gjuhën angleze, i shtëpisë botuese Pearson dhe i përshtatur nga autor shqiptarë. Teksti shoqërohet me fletore pune.

Autorë: Nik Asker, Lynn Byrd, Andrew Edmondson, Bobbie Johns dhe Katherine Pate

Përktheu dhe përshtati: Llukan Puka, Adrian Naço

ISBN: 978-9928-08-295-4

Fletorja e Punës.

Autore: Dituri Malaj, Shpresa Bici
ISBN: 978-9928-08-315-9

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 8 + Fletorja e Punës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '