SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 1 + Fletore Pune.

L1,007.00

Libri Matematika 1, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Matematika 1

Teksti mësimor është hartuar për të ndihmuar mësimdhënien dhe mësimnxënien e matematikës nga nxënësit. Zgjidhja e problemave është thelbi i këtij programi. Duke ndjekur mësimet përmes kësaj metode nxënësit do të kenë mundësi të kuptojnë dhe vënë në zbatim të gjitha aftësitë matematikore të nevojshme për t’u bërë matematikanë të suksesshëm. Ata do të jenë gjithashtu të aftë ta përdorin njohurinë matematikore për të kuptuar më mirë se si është e organizuar dhe si funksionon bota rreth tyre. Çdo mësim i tekstit është i organizuar në pesë hapa mësimnxënieje dhe mësimdhënieje: Diskuto, Zbulo; Praktiko, Unë tani di, kontrollo njohuritë. Libri shoqërohet me fletore pune.

 

Fletore pune Matematika 1+

Fletorja e punës përmban: ushtrime për përpunimin e njohurive; lojëra matematikore; teste për të provuar njohuritë.

 

Përshkrimi

Autorë: Tony Cotton; Caroline Clissold; Linda Glithro; Cherri Moseley; Janet Rees
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-195-7

 

Autore: Dituri Malaj, Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-214-5

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 1 + Fletore Pune.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '