SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Matematika 11

Libër mësuesi Matematika 11

Libri i mësuesit përmban: planin vjetor dhe planet tre mujore, planifikimin e orëve mësimore, projekt dhe teste.

 

 

 

Përshkrimi

Autore: Afërdita Hysi
ISBN: 978-9928-08-299-2

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Matematika 11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '