SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Kimia 10-11

L319.00

Fletore Pune Kimia 10-11

Fletorja e punës se nxënësit përmban ushtrime që mundësojnë zhvillimin e aftësive themelore për të pasqyruar vrojtimet e punës, si dhe për nxjerrjen e përfundimeve nga rezultatet eksperimentale. Gjithashtu, jepen metoda që mund të përdoren (nga vetë nxënësi apo bashkë me mësuesin) për përpunimin e të dhënave dhe paraqitjen e tyre. Në këtë tekst pasqyrohen temat e po atyre kapitujve që trajtohen dhe në tekstin e teorisë. Jo domosdoshmërish duhet të kryeni zgjidhjet e ushtrimeve sipas rendit që janë paraqitur në këtë tekst, por duhet t’i zgjidhni sipas ecurisë që keni në pjesën teorike. Pyetjet janë nga të gjitha temat e programit dhe një nga synimet është që të jepen mjaft shembuj me zbatime të njohurive të fituara në program. Materialet shtesë (plotësuese) në këtë tekst tregohen me simbol S. Ky tekst vlen si për nxënësit që studiojnë pjesën kryesore teorike ashtu dhe për ata që studiojnë dhe pjesën plotësuese. Ka disa ushtrime që do t’u ndihmojnë të zhvilloni kapacitetet tuaja kërkimore shkencore dhe të zgjeroni njohuritë tuaja.
Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autorë: Richard Harwood, Ian Lodge
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Besnik Baraj, Alma Shehu
ISBN: 978-9928-08-250-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Kimia 10-11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '