SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Biologjia 10-11

L319.00

Fletore pune Biologji 10-11

Teksti Fletore pune Biologjia 10-11 është e ndarë në pjesë. Çdo pjesë e fletores së punës është organizuar në mënyrë të tillë që t’ju ndihmojë të mësoni fakte dhe të kuptoni rëndësinë e tyre në çfarëdo niveli që të jeni duke studiuar. Shumë pjesë të fletores së punës përfshijnë nga një fjalëkryq, i cili shërben edhe si një formë përmbledhjeje e programit mësimor të lëndës së biologjisë. Po kështu do të gjeni teste të “përputhjes së termave”, të cilët gjithashtu luajnë rolin e përmbledhjes. Të dyja janë shumë të dobishme për të kontrolluar nëse mund të identifikoni saktë termat biologjikë nisur nga përkufizimi i tyre. Në fund të librit ndodhen të gjitha përgjigjet e pyetjeve.
Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autor: Ron Pickering
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-243-5

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Biologjia 10-11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '