SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

E vetmja grua në dhomë

L1,200.00

Autore: Maria Benedict
Përkthyese: Maniela Sota
ISBN: 978-9928-08-581-8

Përshkrimi

Vjenë, viti 1933. Për Hejdi Kisllërin, aktore e re hebreje, bukuria e saj qe shpëtim dhe vuajtje: ajo e mbrojti nga nazistët, por e çoi në një martesë tiranike me trafikantin e armëve të Hitlerit dhe Musolinit. E nënvlerësuar nga i gjithë rrethi i saj, ajo dëgjonte planet sekrete të Rajhut të Tretë kur shoqëronte të shoqin në festa dhe ballo. Vendosi të ikte në Hollivud me një emër të ri: Hejdi Lamar. Shumë shpejt u bë një ikonë e kinemasë amerikane. Askush në jetën e saj të re nuk dyshonte se ajo kishte informacione konfidenciale për nazistët apo se ajo vetë mbante një sekret edhe më të madh: ajo ishte një shkencëtare e aftë për të zhvilluar teknologjinë e nevojshme për t’i dhënë fund menjëherë luftës. Nëse do ta dëgjonin, sigurisht.
Një roman për një grua të jashtëzakonshme, arritjet e së cilës mbetën në hijen e botës: Hejdi Lamar, shpikësja e kodit të parë radiofonik që mundësoi krijimin e wi-fi.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “E vetmja grua në dhomë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '