SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Mbi ndërtimin e botës

L700.00

Ky libër i kushtohet Ajnshtajnit dhe veprës së tij me rastin e 100 vjetorit të krijimit  të Teorisë së Përgjithshme të Relativitetit. Viti 1915 është tepër  i veçantë për fizikën,  kozmologjinë dhe gjithë historinë e shkencës. Në nëntor të këtij viti, Ajnshtajni publikoi ekuacionet e fushës për shpjegimin e dukurive të ndryshme të lidhura me gravitetin. Viti 2015 është konsideruar si viti i 100 vjetorit të krijimit nga Ajnshtajni i Teorisë së Përgjithshme të Relativitetit (TPR), e cila ka mbetur ende e freskët në “prodhimtarinë” shkencore. Ide qendrore e saj mbetet fakti që hapësira dhe koha janë dinamike dhe të lidhura ngushtësisht me materien, praninë e saj.

Përshkrimi

Autor: Rexhep Meidani
ISBN: 978-9928-08-218-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Mbi ndërtimin e botës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '