SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

50 vjet marrëdhënie me jashtë 1998-2010

L1,200.00

Autor: Dashnor Dervishi
ISBN: 978-9928-08-516-0
Çmimi : 1200 lekë

Kategoria: Tag:

Përshkrimi

Libri i dytë i diplomatit Dashnor Dervishi mbi veprimtarinë e tij diplomatike si ambasador në Izrael, Turqi, Rumani dhe si drejtues drejtorie në Ministrinë e Punëve të Jashtme, ngjan me një enciklopedi diplomatike. Këtë karakter enciklopedik ia japin librit hapësirat politike dhe gjeopolitike në të cilat zhvillohet veprimtaria e z. Dervishi në dekadën e fundit të shekullit të kaluar dhe fillimin e shekullit të ri.
Në këtë “maratonë diplomatike”, Dashnor Dervishi ka dhënë një kontribut tejet të çmuar, që përmes librave që autori po na dhuron, ngelet si arkiv dhe memorie e gjallë për brezat e diplomatëve të sotëm dhe të nesërm. “Maratona” diplomatike e Ambasador Dashnor Dervishit vazhdon…

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “50 vjet marrëdhënie me jashtë 1998-2010”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '