SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Filozofia e gjeopolitikës

L1,000.00

Autori: Ardit Gjinali
ISBN: 9789928087317
Nr. i faqeve: 116 faqe

Politik, publicistik

Përshkrimi

Libri “Filozofia e Gjeopolitikës” nga Ardit Gjinali shqyrton proceset e integrimit evropian në kontekstin e Shqipërisë dhe rajonit të Ballkanit Perëndimor. Autori shpreh qëndrime dhe analizime që lidhin mendimin shqiptar evropian me historinë dhe sfidat e tranzicionit të vendit. Libri diskuton influencën e qendrave të rëndësishme evropiane si Brukseli, Berlini dhe Parisi në kulturën dhe politikën e rajonit, duke ofruar një vështrim të thellë gjeopolitik. Gjinali shpalos ndërveprime të ndryshme dhe problematika, duke theksuar nevojën për drejtësi të pavarur në Shqipëri si pjesë e integritetit evropian të vendit. Në përgjithësi, libri argumenton për rëndësinë dhe sfidat e integrimit evropian të Shqipërisë dhe impaktin e tij në të ardhmen e mendimit shqiptar.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Filozofia e gjeopolitikës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '