SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Matematikë 10

Udhëzues Matematika 10

Ky është një udhëzues për mësuesin që do të përdorë tekstin mësimor të lëndës së matematikës për klasën e 10‐të. Në librin e mësuesit do të gjeni: rezultatet kryesore të të nxënit sipas kompetencave kyçe; planifikimi vjetor i lëndës Matematika 10; Tremujorin e parë (Shtator‐Dhjetor); Tremujorin e dytë (Janar‐Mars); Planifikimi i orëve mësimore; Teste kapitulli; Teste semestri

 

 

Përshkrimi

 

Përktheu dhe përshtati: Fatbardha Gjoni (Sherja) dhe Enes Kristo
ISBN: 978-9928-08-262-6

 

1 review for Libër mësuesi Matematikë 10

  1. https://topphimhot.net

    Best view i have ever seen !

Shto një rishikim

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '