SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Gjuha Shqipe 10

Libër mësuesi Gjuha Shqipe 10

Libri i mësuesit përmban: planin vjetor dhe planet e tre tremujorëve, planifikimin e orëve mësimore, projekt, udhëzues digjital. http://libridigjital.com

 

 

 

Përshkrimi

 

Autore: Mimoza Verzivolli, Lindita Murthi, Etleva Doka

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Gjuha Shqipe 10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '