f

Bestsellers

Except sint occaecat cupi datat non proident, sunt culpa qui officia desemi.

d

Readers choice

Except sint occaecat cupi datat non proident, sunt culpa qui officia desemi.

f

Biographical

Except sint occaecat cupi datat non proident, sunt culpa qui officia desemi.

g

Science Fiction

Except sint occaecat cupi datat non proident, sunt culpa qui officia desemi.

shop online

Latest books online

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laborisituimuro nisi ut aliquip ex

H

"Të gjithë librat e mirë kanë një gjë të përbashkët - ato janë më të vërtetë se sa të kishin ndodhur vërtet."

Ernest Hemingway

R

"Unë gjithmonë kam dashur të lexoj libra për fëmijë dhe të rinj, sepse ata libra janë mistere."

Eleanor Catton

find us

Bookstore locations

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '