SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
Info

Evente

Aktivitete

Promovime librash

Takime me autorë, prezantime, ngjarje dhe festivale letrare

20.05.2021
/
Tiranë, Shqipëri
24.05.2021
/
Tiranë, Shqipëri
27.05.2021
/
Tiranë, Shqipëri

Eja në aktivitetet tona për librin

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '