3. Si të kursesh para

Të mirat materiale dhe shërbimet

Si të fitosh para

Të bëjmë tregti (një liber për trambën)

4. Limona dhe limonadë (një libër për ofertën dhe kërkesën)

Të kursesh, të shpenzosh apo të dhurosh? (një libër për menaxhimin e parave)

Kjo kushton dy guaska (historia e parasë)

Aty ku është paraja (një libër për bankën)

4. Çfarë është paraja

3. Te shpenzosh para

Të kursesh para

1. Te fitosh para

Agoj

Ezopi