SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Udhëzues Biologjia 7

Udhëzues Biologjia 7

Libri i mësuesit për lëndën e Biologjisë së klasës 7 përmban: Fletë pune që mundësojnë lidhjen e informacionit shkencor të marrë në Librin e nxënësit dhe zbatimin e tij teorik. Përgjigjet për: a. pyetjet e Librit të nxënësit për çdo teme mësimore, si dhe përgjigjet e pyetjeve të rubrikës “Të dimë më tepër” në fund të çdo kapitulli;b. ushtrimet në Fletoren e punës;c. pyetjet në fletët e punës. Shënime dhe udhëzime për veprimtari praktike. Udhëzime për organizimin e orës së mësimit, konceptet bazë dhe detyrat e shtëpisë.

 

 

 

Përshkrimi

Autorë: Mary Jones, Diane Fellowes Freeman, David Sang
ISBN: 978-9928-08-235-0
Përktheu: Laureta (Shkoza) Çako

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Udhëzues Biologjia 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '