Thenie 1

’’
"Çdo libër që merrni, ka mësimin ose mësimet e veta, dhe shpesh librat e këqij kanë më shumë për të dhënë".
Stephen King

Posto një Koment

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '