/  Shpërndarja   /  Shpërndarja Mediaprint

Shpërndarja Mediaprint

Rrjet i organizuar i shpërndarjes, i shtrirë në të gjithë Shqipërinë! Na gjeni kudo!

Një proces mjaft i rëndësishëm i kompanisë Mediaprint është shpërndarja e librit shkollor në kohën dhe vendin e duhur.

Kjo realizohet nëpërmjet një rrjeti të organizuar të shpërndarjes së librit, i shtrirë në të gjithë Shqipërinë dhe librarëve të specializuar për shitjen e librit shkollor. Rrjeti shtrihet në 35 rrethe, po kështu vetëm në Tiranë ka 32 pika shitjeje si dhe 15 pika shitjeje të shpërndara në bazë komunash në qarkun e Tiranës.

Komente

  • Irina Kashari (Sallaku )
    28/07/2021

    Pershendetje jam nje librare desha te dija nje Nr. kontakti per shperndarjen e librave artistik per femije dhe te rritur .flm

    reply

Posto një Koment

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '