Dante Qullaci

Dante Qullaci

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978-9928-08-366-1

Cmimi: 500

Numri i faqeve: 153

Pershkrimi:

Isabella Paglia

Ilustrimet nga Adriano Gon

 

Përktheu: Erion Kristo

 

Shokët e klasës më thërrasin Dante Qullaci.

Prindërit e mi janë Super-Vega-Vegjetarianë, pra ata më ushqejnë vetëm me fara, ndërsa unë ëndërroj një hamburger me tre shtresa dhe majonezë.

Njeriu i vetëm i shëndetshëm mendërisht në familjen time, gjyshja ime e adhuruar Leopoldina, befas vdiq!

Mund të konkurroja për çmimin Fatkeqi i vitit.

Pak a shumë, kjo ishte ajo çka mendoja përpara se të zbuloja trashëgiminë e gjyshe Leopoldinës. Përpara se të katapultohesha në Polin e Veriut, përpara se të ndiqesha nga...

Pra, përpara!

Tani gjërat kanë ndryshuar shumë.