Nikolasi i vogël – Zbavitjet në pushimin e madh

Nikolasi i vogël – Zbavitjet në pushimin e madh

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër artistik

ISBN: 978-9928-08-318-0

Cmimi: 600

Numri i faqeve: 142

Pershkrimi:

Aventurat e Nikolasit të vogël vazhdojnë! Te ky libër do të gjesh përsëri Alcestin, i cili mund të hajë të gjithçka dhe të mos sëmuret kurrë; Xhefrin, babai i të cilit është shumë i pasur dhe ai blen lodra dhe Xhefri nganjëherë i jep ato shokëve të tij për të përfunduar thyerjen e tyre; Edin, i cili është shumë i fortë dhe ndonjëherë të grushton; Rufusin, i cili ka një bilbil dhe babai i tij është një oficer policie; Maksin, i cili vrapon shumë shpejt; Xhoin, të cilit nuk i pëlqen t’ua japë gjërat shokëve; Anjanin që mëson shumë...  e të gjitha këto zhvillohen në klasë, në oborrin e shkollës, te sheshi, në shtëpi ... me mësuesen, kujdestarin, drejtorin, mamin, babin, gjyshen...

Personazhet e këtij libri i gjen dhe në klasën tënde!

 Një libër me shumë humor. Një libër ku edhe të rriturit hasin ngjashmëri me fëmijërinë e tyre, ku secili sjell ndër mend se ka patur në klasë tipa si personazhet e librit.