3. Si të kursesh para

3. Si të kursesh para

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Edukim financiar

ISBN: 978-9928-08-010-3

Cmimi: 600

Numri i faqeve: 24

Pershkrimi:

Si të kursesh para? Për çfarë shërben një arkë kursimi?Lexo këtë libër për ta gjetur dhe mëso çdo gjë rreth kursimittë parasë me mënyra shume praktike! Lexuesit do të mësojnëpër mënyrat e ndryshme se si i kursejnë paratë njerëzitdhe se si përdoret paraja nëpër botë. Po kështu, me fjalor tëthjeshtë, jepet edhe koncepti i futjes në bankë të depozitavedhe i interesit të fituar në këtë rast.