Të mirat materiale dhe shërbimet

Të mirat materiale dhe shërbimet

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Edukim financiar

ISBN: 978-9928-08-019-6

Cmimi: 600

Numri i faqeve: 24

Pershkrimi:

Çfarë blini ju? Lodra? Çokollata, karamele? Po flokët a iprisni? Secili nga ne blen të mira materiale dhe shërbime.Ju mund të mësoni se çfarë blejnë njerëzit dhe ku i gjejnëparatë për të blerë sendet që u nevojiten, në librin "Të miratmateriale dhe shërbimet".