Zbavitu me numrat

Zbavitu me numrat

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër didaktik

ISBN: 978-9928-08-279-4

Cmimi: 250

Numri i faqeve: 32

Pershkrimi:

Përgatitur nga ekspertë të arsimit parashkollor

Jenny Ackland

Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri

Ndihmoje fëmijën  duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për numrat është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë t’i përgjigjet pyetjeve, të plotësojë librin dhe të zbavitet duke mësuar.