Zbavitu me format dhe përmasat

Zbavitu me format dhe përmasat

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër didaktik

ISBN: 978-9928-08-275-6

Cmimi: 250

Pershkrimi:

Jenny Ackland

Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri

Ndihmoje fëmijën  duke u praktikuar në shtëpi. Ky libër me aktivitete për format dhe përmasat është shkruar nga mësues të arsimit parashkollor. Puno së bashku me fëmijën duke ndjekur udhëzimet dhe nxite atë t’i përgjigjet pyetjeve, të plotësojë librin dhe të zbavitet duke mësuar.