TAK TAK 2

TAK TAK 2

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978 9928 08 3227

Cmimi: 250

Pershkrimi:

Davide Boosta Dileo

Përktheu: Teuta Meci

Ndodhi magjike me fëmijë

 Miriami ka dëshirë të qëndrojë në shtëpi e të luajë në vend që të shkojë në shkollë… Sa e mërzitshme shkolla!

Maksi urren të lahet dhe e ka vërtet tmerr të bëjë banjë! Brrr, pse duhet të hyjë në atë vaskë plot me ujë, xhanëm?!

Të gjithë e dimë se fëmijët janë tekanjozë. Ndërsa pak kush e di se nëpër shtëpi ndodhin gjëra magjike.