Plani i zhvillimit te bregdetit te jugut. Pjesa studimore

Plani i zhvillimit te bregdetit te jugut. Pjesa studimore

Kategoria: Libra të ndryshëm

Lloji: Libër

ISBN: 978-99956-18-97-1

Cmimi: 800

Pershkrimi:

Studim i realizuar nga disa kompani dhe ekspertë ndërkombëtarë dhe vendorë të angazhuar nga Ministria e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit