Plani i zhvillimit te bregdetit te jugut. Pjesa planifikuese

Plani i zhvillimit te bregdetit te jugut. Pjesa planifikuese

Kategoria: Libra të ndryshëm

Lloji: Libër

ISBN: 978-99956-18-97-1

Cmimi: 1000

Pershkrimi:

Studim i realizuar nga disa kompani, ekspertë ndërkombëtarë dhe vendorë, të angazhuar nga Ministria e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit