Mjeshtrja e Mrekullit – Sekreti i Morigana Krou

Mjeshtrja e Mrekullit – Sekreti i Morigana Krou

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978-9928-08-420-0

Cmimi: 1000

Numri i faqeve: 402

Pershkrimi:

Vazhdimi i librit të famshëm “Nevërmur” Mjeshtrja e Mrékullit Sekreti i Morigana Krout

Ti ke një ke një sekret. Ti gëzon një talent të veçantë. Ti e vendos se si do ta përdorësh dhe

askush tjetër. Morigana Krou mund të ketë shpëtuar nga mallkimi që e ndiqte, mund t’i ketë kaluar me sukses të katër sprovat, mund të jetë bërë pjesë e Shoqërisë së famshme të Mrékullit, por rrugëtimi i saj sapo ka filluar...

Banorët e qytetit magjik të Nevërmurit i kanë ende të gjalla në kujtesë mizoritë e shkaktuara

nga i vetmi Mjeshtër tjetër Mrékulli që njohin, Ezra Skuolli. Ndaj, pa i dhënë asaj mundësi që

ta shpërfaqë veten, ata mendojnë se talenti i saj në thirrjen dhe përdorimin e Mrekullit, e bën atë

po aq të rrezikshme. Prandaj, kur disa nga banorët e qytetit fillojnë të zhduken në mënyrë të mistershme, nuk është për t’u habitur që Morigana është e dyshuara kryesore. Është detyrë e Moriganës dhe e shokëve të saj që t’iu provojë të kundërtën, përpara se ta dëbojnë përgjithmonë nga Shoqëria e Mrekullit, nga shtëpia e saj e vërtetë.

Ky libër magjepsës dhe drithërues që pason ‘Nevërmur - Sprovat e Morigana Krout’, bestseller

sipas ‘New York Times’ dhe fitues i shumë çmimeve, është po aq interesant dhe tërheqës, dhe me siguri që do ta mbajë gjallë vëmendjen e lexuesit deri në faqen e fundit.

Autore: Jessica Townsend

Përkthyes: Petro Plasa