Mësuesja jonë është e çuditshme

Mësuesja jonë është e çuditshme

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978- 9928-08-370-8

Cmimi: 500

Pershkrimi:

Autor: Dan Gutman

Piktor: Jim Palliot

Përkthyese: Nisela Gjikaj

Diçka e çuditshme po ndodh!

Mësuese Deizi, e cila jep mësim në klasën e dytë, nuk di të mbledhë dhe të zbresë. Jo vetëm kaq, por ajo nuk di as të lexojë. Ajo është mësuesja më e paditur në historinë e botës!