Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër!

Mësuesi ynë vjen nga një planet tjetër!

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: ISBN: 978-9928-08-377-7

Cmimi: 500

Pershkrimi:

Autor: Dan Gutman
Piktor: Jim Palliot
Përkthyese: Nisela Gjikaj
Përshtati: Petro Plasa
Redaktor: Erion Kristo

Është dita e parë e shkollës dhe mësuesi i Ei Xheit nuk ka lidhje më këtë botë. Ai është shumë i mençur, thotë gjëra
të çuditshme, bën veprime të çuditshme dhe ka pamje të çuditshme. Ai ka njohuri për gjithçka. Mos vallë ai vjen
nga ndonjë planet tjetër?