Mësuesi i shkencës është i marrosur

Mësuesi i shkencës është i marrosur

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978-9928-08-371-5

Cmimi: 500

Pershkrimi:

Autor: Dan Gutman

Piktor: Jim Palliot

Përkthyese: Nisela Gjikaj

Përshtati: Petro Plasa

Z.Doker është një shkencëtar i marrosur. Ai bën  eksperimente të çuditshme dhe ka një të qeshur djallëzore si kakarisje. Gjithashtu ai ka shpikur një makinë që punon me patate. Z. Doker është mësuesi më i paparë i shkencës. Mos vallë ai po bëhet gati të sundojë botën?