Këpucët jeshile që ngjallën zili

Këpucët jeshile që ngjallën zili

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978-9928-08-364-7

Cmimi: 450

Numri i faqeve: 70

Pershkrimi:

Alberto Pellai

Ilustrimet nga Giuliano Lunelli

 

Përkthyer nga Erion Kristo

 

Një histori që tregon se si fitohet mbi bullizmin.

Marko është një djalosh 7 vjeçar i cili sapo është transferuar në një qytet 900 kilometra larg nga qyteti i vogël i lindjes. Gjërat nuk shkojnë për fat të keq ashtu siç do të donte ai: të fillosh shkollën në një klasë me 22 fëmijë që njihen prej një viti, nuk është aspak e lehtë. Sidomos kur hyjnë në mes edhe dy ngacmues që e tallin për shkak të theksit qe ka. Edhe këpucët e mrekullueshme që i ati i dhuron për ditëlindje keqësojnë gjendjen, duke zgjuar zilinë tek te tjerët! Për fat të mirë, mami, babi dhe mësuesja do te kenë një ide fantastike që do të ndryshojë tërësisht situatën.