Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat

Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: ISBN: 978-9928-08-376-0

Cmimi: 500

Pershkrimi:

Autor: Dan Gutman
Piktor: Jim Palliot
Përkthyese: Nisela Gjikaj
Përshtati: Petro Plasa
Redaktor: Erion Kristo

Në shkollën “Fill Orja” është “Dita e karrierës”. Zonja Lili, që është gazetare, dëshiron t’i ndihmojë fëmijët të bëjnë
gazetën e tyre. Çfarë ndodh kur Ei Xhei dhe shokët e tij bëhen gazetarë investigues. Kush do të pushohet nga
puna? Kush do të përfundojë në burg?