Aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës – një për të gjithë e të gjithë për një

Aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës – një për të gjithë e të gjithë për një

Kategoria: Libra për fëmijë

Lloji: Libër

ISBN: 978-9928-08-424-8

Cmimi: 700

Numri i faqeve: 160

Pershkrimi:

Sot në shkollë ndodhi diçka emocionuese. Berenike fon Bëdekeri krijoi grupin e vajzave të quajtur VAJZAT RREZATUESE. Aty bëjnë pjesë të gjitha vajzat e klasës, përveç meje dhe Shajenit, shoqes sime të ngushtë, kështu që ne u themi gjithnjë DELET ACARUESE.

Por nuk e kemi aspak problem, pasi edhe ne kemi krijuar grupin tonë, LEPURUSHËT EGËRSIRA /ilustrim/. Duke qenë se dy veta janë shumë pak për një grup, kemi futur në të edhe Paulin bashkë me shtëpinë që ai ka në pemë.

E sikur të mos na mjaftonin vetëm DELET ACARUESE, tani duhet të merremi edhe me Rokerët.

A thua do të na ndihmojë fyelli indian që kam për t’i hequr qafe? Apo do të na ndodhin edhe më shumë gjëra të çuditshme?

Aventura e dytë e Sharlotë Petermanit.

Një ditar më se gazmor për vajza!

 

Autore: Alice Pantermüller

Daniela Kohl

Përkthyese: Migena Sejdini