Argetohu dhe meso me matematike 2

Argetohu dhe meso me matematike 2

Kategoria: Libra të ndryshëm

Lloji: Libër didaktik

ISBN: 978-99956-18-93-3

Cmimi: 450

Numri i faqeve: 180

Pershkrimi:

Argëtohu dhe mëso me matematikë është një gjetje didaktike për të kuptuar me lehtësi dhe shpejt thelbin e koncepteve matematikore. Libri përmban shumë problema. Çdo problem ka të shtjelluar edhe zgjidhjen.
Të gjithë nxënësit mund të zbulojnë shumë PËRSE që u lindin gjatë mësimit të matematikës.
Mësuesit në këtë libër do të gjejnë mësime model për argëtimin me matematikë, si dhe shumë pyetje për organizimin e konkurseve të matematikës.
Ky libër është vazhdim i librit argëtohu dhe mëso me matematikë 1.